lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kankireenailua 16.4 & pientä inffoa blogin jatkosta!

Pitkästä aikaa teille postausta.
Mullahan ei oo ollu nyt kauheesti intoa blogata, jostain syystä...pahoittelen hirveesti ettei musta ja Viksusta ole kuulunut mitään.
Palataan torstaihin 16.4, jolloin sain meille kuvaajan mukaan tallille. Tallilla oltiin viiden jälkeen ja Viksu oltiin jo haettu sisälle. Aloin siis melkein heti harjata ja puunata Viksua edustuskuntoon :D. Kun kerran kuvaaja ollaan saatu paikalle, niin silloin meillä panostetaan. Laitoin Viksulle kanget pitkästä aikaa ja se oli kuulemma ollut hyvä niillä, kun kysyin Vn omistajalta.
Lähdettiin maneesiin, koska kun oltiin menossa ratsastamaan niin satoi. Huomattiin kyllä kesken ratsastuksen sateen loppuneen ja meinattiin mennä kentälle. Maneesi kumminkin oli tyhjä ja oltiin vain me siellä, joten päätettiin ottaa tyhjästä maneesista kaikki irti. Tein vastalaukkaa, kokoomisia, siirtymisiä, pysähdyksiä, avoa ja pohkeenväistöjä. Viksu oli tosi mukava ratsastaa niin kuin se on nyt aikalailla ollut joka kerta. Enempää en valitettavasti muista, joten saatte nähdä  ihanan Tian ottamia kuvia!
Ja sitten taas huonoja ja hyviä uutisia. Vikat ratsastukset koittaakin jo ens viikolla Viksun kanssa. Ensi torstaina se muuttaa ylläpitäjälleen takaisin Punikseen.. Vuokraus ei siis jatku Viksun kanssa. Haikein mielin päästän mahtavan hevosen "pois käsistäni", hevosen joka on täyttä kultaa Toivottavasti vielä joku päivä tämän vuokraussuhteen päättymisen jälkeen pääsen ratsastamaan tätä mahtavaa isoa tummaa, joka sillon reilu vuosi sitten sulatti mun sydämmen.
Haikeista jutuista hieman iloisimpiin asioihin. Ypäjän pääsykokeisiin tuli viikolla kutsu, joten matka sinne käy 6.5! Tällä kysyisellä viikolla tapahtuu myös muuta ihan iloista. Eli tuolla samaisella viikolla aloitan vuokraamaan, ihanaa n. 170 korkeaa "pikkuista" kimoa puoliveristä, jonka kanssa touhuan toivottavasti kouluni alkuun asti  ( hehe..toivottavasti pääsen Ypäjälle..). Blogi tulee siis jatkumaan, ei hätää. Päätähtenä vain toinen hevonen ! Hevosesta ja muusta tästä kaikesta lisää myöhemmin! 








Kaikki kuvat c. Tia Pelkonen 
- Senja
 

11 kommenttia:

  1. Mitä kuville on tapahtunu? :o yleensä nää on niin hyvälaatusia, nyt on tosi pikselöityneitä- vai onko vika mun näytössä?
    Mut kiva kuulla, että bloggaus ja heppailut jatkuu! :) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja pääset Ypäjälle :)

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Joo kuvat huonolaatuisia, kun nopeasti puhelimen kautta laitoin tähän postaukseen, laitan nyt koneen kautta uudelleen kuvat, niin toivottavasti olisivat sen jälkeen parempi laatuisia.
      Toivotaan että pääsen ! :p Kiitos paljon mukavasta kommentista!

      - Senja

      Poista
    2. Joo, nyt on paaaaljon parempi- hienoja ovat ja hyvin menee! :)

      Poista
    3. Kiitos paljon vielä kerran!

      Poista
  2. Voi harmi ku Viksu lähtee! Ootte nii hienoi :) mut onneks pääset melkein heti jatkamaan vuokraamista jollain toisella.
    Ps, vitsi ku olis kiva oppii ratsastaa kangil, en oo ikinä menny! Ja muutenkin tekee mieli osaavan hepan selkään, toi nuoriso on kuitenkin hieman erilainen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tosi haikee olo, ku se lähtee :( Onneks mulle tarjottiin heti lähitallilta heppoi vuokrattavaks :D Kangil on aina ihan kiva mennä juu ja nuoriso on hieman erilaista!

      - Senja

      Poista
  3. Kannattais varmaan alottaa uus blogi uuden ponin kanssa, kun tää on Viksublogi:) muistat vaan tänne linkata sen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii, voihan tää tyylii pysyy näkyvil tai jotain, muistona :) Joo pitäis vaa löytää bannerin tekijä!

      Poista
  4. Sulla on kiva blogi:) tuli vaan mieleen että kun sulla on ollut blogi ja eri vuokrahevosia niin kysytkö aina erikseen uusilta hevosten omistajilta että saatko kirjoittaa blogia? :) toivottavasti postaat mahdollisimman nopeesti tästä uudesta kaverista, kuinka usein käyt hänellä ratsastamassa ja aiotko kisata mahdollisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kyllä mä olen aina kysynyt luvan blogin kirjoittamiseen ja kuvien julkaisuun hevosenomistajilta. Uutta blogia oon jo jonkin verran muokkailut ja suunnitellut. Vielä kaivataan kuvia, joita saan uudesta hevosesta jo ensi viikolla, joten ilmoitan osoitteen viimeistään 2vkon päästä!

      Poista
  5. Kiitos paljon mukavasta kommentista! Tämä blogi tosiaan loppuu nyt, kun en enää tuota hevosta vuokraa. Ilmoittelen tänne kyllä uuden blogin osoitteen!
    Kävin kurkkaamassa, ja aloin lukemaan :)

    VastaaPoista