sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ei niin hieno kisakauden aloitus, EVR 7.3


Eilen meillä siis oli kisakauden aloitus Viksun kanssa.  

Kilpailuihin sain mukaan poikaystäväni (joka toimi kantoapuna ja kuvaajana). Tallille mentiin Janin kanssa tunti ennen lähtöä kisoihin. Auteltiin Emmaa (hevosenomistaja) laittamaan varusteita ja muita valmiiksi. Lähdettiinkin vähän aikasemmin kuin suunniteltiin niin kisapaikalle. Kilpailupaikkana eilen toimi EVR:n ratsastuskoulu ja ratana mentiin HeC 1997.
Itse en EVR:n maneesista hirmusesti tykännyt kisapaikkana, tuntui hirveän pieneltä verrattuna meidän aika isoon maneesiin... No mutta kävelin kisapaikalla tosi pitkät alkukäynnit (koska päästiin maneesiin verkkaamaan vaan 15min ) ja työskentelin käynnissä kentällä. Kun oli meidän verkkaryhmän vuoro, niin aloitinkin heti ravaamaan ja otin molempiin suuntiin laukannostot. Hevonen parani verkan loppuun aika kivasti ja olin hyvillä mielin lähtemässä radalle. Maneesissa olleen verkka-ajan jälkeen jouduttiin takas kentälle kävelemään, tein siellä avoja,pohkeenväistöjä ja sulkuja. Niiden avulla mulle tuli vielä parempi fiilis, että nyt vois tullakki jopa se mun himoittu 60%. 

Radalle lähdin siis ihan hyvällä fiiliksellä. Tietty Viksua vähän jännitti olla yksin maneesissa. 
Ja sitten itse rataan..no ratahan ei mennyt ainakaan fiiliksen mukaan. Vikan laukkaosuuden kohdalla, tapahtui tuomaripäädyssä jotain joka sai Viksun ja mun paketin hajoamaan käsiin. Tiedän oma moka, itsellä meni keskittyminen ja loppu rata menikin miten meni.. Hevonen oli loppu laukkaosuuden tosi jännyttynyt, ja oiko kulmaa missä se tapahtu..Oma vika myönnän.  Muuten rata meni itseni mielestä aika kivasti, mutta tuomari oli näköjään aika tiukka. Sellaista se on, urheilu eläinten kanssa ja muutenkin. No tästä on kumminkin matka vain ylöspäin, toivottavasti. Onhan tässä kyllä ihan kivasti kisoja tulossa lähiaikona. Kuvia tuli harmittavan vähän saatua, kuvaaja varmaan haaveili jotain muuta :D En sitä sitten tiedä. 
Radasta siis 55,278 % ja 14. sija. 




Kilpailuissa kilpaili myös mun yksi ns. entinen tallikaveri Vilen vuokrausajoilta.


- Senja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti